Disclaimer

Alle foto's en teksten op de site zijn eigen werk. Het logo van Atelier Breegroen en het paraafje/stempeltje zijn eigendom van Breegroen.

Bij het verwijzen (linken) naar deze site via een afbeelding die reeds op deze site te vinden is verzoeken we je of je de foto's niet wilt deeplinken in verband met de bandbreedte. Deze site heeft verder een informerend c.q. amuserend doel en aan informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Atelier Breegroen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgen voortvloeiend uit eventuele onjuiste informatie op deze site. Bij vragen kan men altijd contact opnemen.

Deze website gebruikt of plaatst geen cookies. De site draait op servers die zich bevinden in Nederland en die worden beheerd volgens het Nederlands recht. Deze website maakt geen gebruik van AdSense, Google Analytics of een andere analysetool anders dan een plugin die op de eigen server draait. IP-nummers worden niet gelogd en bezoekersinformatie of informatie verkregen via het contactformulier wordt nooit verstrekt aan derden, overmacht (een hack) daargelaten. Deze site is advertentievrij en heeft geen verdienmodel. 

Home

Beelden

Aan het werk

cursussen

opdrachten

contact